livol, 50+

Kosttilskud til dig over de 50 år

Uanset hvor du er i livet, er det vigtigt at spise sundt og varieret, så kroppen kan få alle de vigtige vitaminer og mineraler, som den har brug for! Men hvad og hvor meget, du har brug for, afhænger blandt andet af, hvor du er i livet.

Kosttilskud til dig over de 50 år

Det, du havde særligt behov for som barn, gælder måske ikke længere, og er du over 50, kan du have glæde af et målrettet vitamin- og mineraltilskud, der passer netop til dig og dine behov. For vores behov ændrer sig hele livet igennem i forhold til nogle vitaminer og mineraler, og dét kan være en god idé at huske på, når du skal vælge vitamin- og mineraltilskud.

Kosttilskud 50+ – særligt tilpasset dig og dine behov

Da kroppens behov for vitaminer og mineraler ændrer sig hele livet igennem, kan det være en fordel at gå efter kosttilskud, der er tilpasset netop den del af livet, du befinder dig i. Hos Livol gør vi en dyd ud af at tilbyde kosttilskud til hele familien, så der både er noget for dig, der er 50 år eller derover, de gravide, familiens mindste osv.

Overgangsalder?

Nå man som kvinde går i overgangsalderen, sker der både fysiske og psykiske forandringer. Kroppens østrogenniveau falder, hvilket medfører hormonelle forandringer, og derudover taber vi efter overgangsalderen hurtigere knoglevæv end før den nye livsfase. Faktisk mister vi under og efter overgangsalderen helt op til 2-4 % af vores knoglevæv om året. Både kalk og D vitamin er vigtigt for dannelsen af nyt knoglevæv, og det er derfor vigtigt at sørge for, at du får tilstrækkeligt med begge dele både før, under og efter overgangsalderen.

Husk calcium og D vitamin!

Uanset om man er mand eller kvinde, er det vigtigt, at vi passer godt på vores knogler hele livet igennem. Det er nemlig dem, der skal bære os, så vi kan blive ved med at have en aktiv livsstil i mange år. Jo ældre vi bliver, jo mere knoglevæv mister vi også hvert år. Derfor er det vigtigt at sørge for, at vi får tilstrækkeligt med både calcium, også kendt som kalk, og D vitamin, som bidrager til en normal optagelse af kalk i kroppen. Kalk er nemlig nødvendigt for vedligeholdelsen af dine knogler, og du får det igennem kosten, når du spiser kalkholdige fødevarer som fx mælk, ost og mandler.

Er du usikker på, om du får tilstrækkeligt med kalk gennem kosten? Så kan det være en god idé at supplere kosten med et tilskud af kalk som fx Livol Mono Normal Kalk, der både indeholder et tilskud af kalk samt D vitamin, som udover at bidrage til en normal optagelse af calcium i kroppen også vedligeholder den normale muskelfunktion, vores tænder og knogler og derudover bidrager til immunsystemets normale funktion.

Den daglige vitaminpille til dig på 50+

Livol Multi Total 50+ og Livol Multi Vital 50+ er specielt udviklet til dig, der er over 50 år, fordi forskellige perioder i livet stiller hver sine krav.

Livol Multi Total 50+

Livol Multi Total 50+ er tilpasset til dig, der er over 50 år, og dine specifikke behov. Derfor indeholder kosttilskuddet blandt andet vitaminer og mineraler (Riboflavin, vitamin B6, B12 og C, folat, niacin, pantothensyre, magnesium, jern).

Derudover indeholder det også vitaminer og mineraler, der bidrager til immunsystemets normale funktion (vitamin A, B6 og B12, C, D, jern, zink, selen og kobber) og til vedligeholdelse af normale knogler (vitamin D, magnesium, zink og mangan). 

Pantothensyre hjælper til en normal mental ydeevne, mens A vitamin, riboflavin og zink hjælper til at vedligeholde et normalt syn, og thiamin hjælper til en normal hjertefunktion.

Livol Multi Vital 50+

Vil du gerne have et kosttilskud, der udover de vigtige vitaminer og mineraler også indeholder gavnlige urter? Så er Livol Multi Vital Voksen perfekt til dig! Livol Multi Vital 50+ er nemlig et komplet kosttilskud af urter, vitaminer og mineraler til dig over 50 år.

Kosttilskuddet indeholder blandt andet D vitamin, som bidrager til vedligeholdelse af normale knogler, B6 og B12 vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion, thiamin, der bidrager til en normal hjertefunktion, og vitamin C, der bidrager til en normal dannelse af kollagen, der blandt andet har betydning for et normalt fungerende tandkød.