livol, flere produkter

Kosttilskud med god smag

Neutral eller dårlig smag og synkebesvær kan forhindre mange i at indtage vitaminer og mineraler gennem kosttilskud. Det har vi gjort noget ved!

Kosttilskud med god smag

Kosttilskud med god smag

Kosttilskud med en neutral eller dårlig smag kan for nogle være en barriere, som forhindrer dem i at indtage de kosttilskud, som de egentlig gerne ville tage. Det, synes vi, er ærgerligt! Derfor kan du i Livol-sortimentet finde flere smagfulde alternativer til de klassiske synketabletter. Vi har nemlig både brusetablettertyggetabletter med smag og velsmagende Vitamin Gummies, der gør det lidt lettere at få de daglige vitaminer og mineraler.

God smag i Livols produkter

Hos Livol fokuserer vi hele tiden på at udvikle vores produkter, så de opfylder jeres ønsker og behov. Med dette i baghovedet og med viden om, hvor vigtigt kosttilskuddets leveringsformat er for mange, har vi udviklet en række produkter med ekstra god smag. På denne måde bliver det endnu nemmere at få kosttilskud ind i din daglige rutine, så du kan få fuldt udbytte af vitaminerne og mineralerne.

Alternativer til synketablet

Har du problemer med at synke tabletter, kan vitaminer og mineraler i form af en tyggetabletbrusetablet eller Vitamin Gummies være et godt alternativ, så synkeproblemerne ikke står i vejen for indtagelsen af kosttilskud. Netop derfor har vi hos Livol udviklet kosttilskud både i flydende form og som tyggetabletter med god smag, som gør det til en fornøjelse at indtage kosttilskuddet.

Livol Miljøbillede Hero 16-9

Livol-produkter med ekstra god smag

Jerntilskud med god smag

De fleste har nok oplevet, at jern kan give en ganske intens og dårlig smag i munden, når det indtages alene og i koncentreret form. Hos Livol har vi derfor fokuseret på at tilbyde et produkt, som tilfører jern og samtidig smager godt. Resultatet af dette arbejde er Livol Jern tyggetabletter, som har en frisk smag af appelsin og ingen dårlig eller metallisk smag. Ikke alene har tyggetabletterne en dejlig smag, vi har også mikroindkapslet jernet, hvilket gør, at tabletten desuden er skånsom for maven.

Vil du hellere drikke dig til dit jerntilskud, kan du ligeledes få dækket dit jernbehov ved hjælp af vores populære brusetablet – Iron bubbles, som har en skøn smag af solbær og indeholder både jern, vitamin C og B12 samt folsyre.

D vitamintilskud med god smag

Ønsker du at supplere kosten med et tilskud af D-vitamin, så har vi også gode, smagfulde alternativer til dig i Livol-sortimentet. Her kan du både vælge vores Livol Immune Aid brusetablet med smag af skovbær, Livol Vitamin Gummies D-vitamin til både børn og voksne med en skøn jordbærsmag eller Livol D vitamin 10μg tyggetablet med en frisk appelsinsmag. Dette gør det nemt af få den anbefalede mængde af dette vitamin.

Brusetabletter – drik dig til dine daglige vitaminer og mineraler

 Hos Livol har vi et bredt sortiment af brusetabletter, som gør det både nemmere og lækrere at få dækket det daglige vitaminbehov, hvis du ikke bryder dig om at synke tabletter. Alt du skal gøre er at opløse brusetabletten i et glas koldt vand (200 ml) – så er det klar til at drikke.

Vores brusetabletter kommer i seks forskellige, forfriskende varianter – med hver sin skønne smag og hvert sit særligt tilpassede indhold af vitaminer og mineraler.

Vælg mellem

Stay sharp med en skøn smag af fersken og abrikos og et indhold af blandt andet vitamin B6, B12, thiamin, riboflavin, niacin, biotin, Iron bubbles med smag af solbær og et indhold af jern, vitamin C og B12 samt folsyre, Immune aid med frisk smag af skovbær og et indhold af D-vitamin, Keep going med en skøn, frisk smag af ingefær og citron og et indhold af magnesium og koffein, Skin glow med en lækker smag af æble og mint og indhold af biotin og C-vitamin og Pick me up med smag af tropisk frugt og et indhold af bl.a. vitamin C, B12, B6, folsyre, magnesium, niacin, pantotensyre og riboflavin.

Vitamin Gummies – til store og små

Vores Vitamin Gummies er lækre, smagfulde gummies med vitaminer og mineraler, perfekt til børn eller andre, der ikke bryder sig om at synke tabletter. Vitamin Gummies kommer både som multivitamin og som et D-vitamintilskud. Se hele sortimentet og læs mere om Vitamin Gummies her.