livol, magnesium, kosttilskud

Er du på jagt efter det bedste magnesiumtilskud?

Søger du et magnesiumtilskud, men kan ikke helt gennemskue, hvilket tilskud du skal vælge? Vi har lavet denne miniguide, så du kan blive klogere på, hvad magnesium er...

Er du på jagt efter det bedste magnesiumtilskud?

Søger du et magnesiumtilskud, men kan ikke helt gennemskue, hvilket tilskud du skal vælge? Vi har lavet denne miniguide, så du kan blive klogere på, hvad magnesium er, hvad det bidrager til i kroppen – og så du kan spore dig ind på, hvilket magnesiumtilskud der er det rette valg for dig.

Magnesium er et livsvigtigt mineral, der har betydning for alle kroppens celler i højere eller mindre grad. Det er det fjerde mest almindelige stof i kroppen fordelt hovedsageligt i knoglerne og musklerne. Behovet for magnesium bliver for de fleste dækket gennem kosten, hvor det bl.a. findes i bladgrøntsager, bælgfrugter, mørk chokolade, nødder og fuldkornsprodukter. For personer, der ikke spiser varieret nok eller er småtspisende, kan det dog være nødvendigt at supplere med et kosttilskud.

Magnesium er ikke en kilde til energi, som kulhydrater, protein og fedt er det, men er kroppen i underskud af magnesium, kan det medføre en følelse af muskelsvaghed, træthed og udmattelse. Magnesium bidrager til at reducere træthed og udmattelse og til, at kroppens nervesystem, muskler og energiomsætning fungerer normalt. Oplever du derfor perioder med træthed og udmattelse, kan et tilskud med magnesium være en god idé, så du kan bevare energien også i krævende perioder. Sportsfolk, der har brug for at præstere både mentalt og fysisk, har af samme årsag derfor ofte også fokus på magnesiumindtaget i både mad og fra kosttilskud.

Magnesium bidrager til:

  • At reducere træthed og udmattelse
  • Et normalt energistofskifte
  • En normal funktion af nervesystemet
  • En normal muskelfunktion
  • Vedligeholdelsen af normale knogler og tænder


Hvilket tilskud skal jeg vælge?

– Kend forskellen på Livol Magnesium og Livol MagnesiumCitrat

Hos Livol stræber vi efter at lave kosttilskud til forskellige behov. Derfor har vi også to varianter af magnesiumtilskud, Livol Magnesium og Livol MagnesiumCitrat. Livol Magnesium er et ’rent’ magnesiumtilskud, mens der i Livol MagnesiumCitrat også er tilsat vitamin B6. Er du småtspisende eller har nedsat mavesyreproduktion, er Livol MagnesiumCitrat med B6 det oplagte valg for dig. Optagelsen af magnesiumcitrat er nemlig mindre afhængig af, at der er mavesyre til stede. Vitamin B6 bidrager samtidig – ligesom magnesium – til at mindske træthed og udmattelse samt til et normalt energistofskifte. Har du en normal mavesyreproduktion, kan du vælge Livol Magnesium.

Livol Magnesium

Magnesium bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt til en normal muskelfunktion, et normalt energistofskifte og et normalt nervesystem. Magnesium hjælper ligeledes til at vedligeholde normale knogler og normale tænder. Livol Magnesium er vegansk og indeholder således ingen animalske ingredienser.

Livol Magnesium er lavet som tabletter, der er mandelformede, hvilket gør dem lettere at synke end almindelige runde tabletter. Dette har vi gjort, så det bliver så nemt for dig som muligt at få dit daglige magnesiumtilskud.

Anbefalet dosis: 1 tablet dagligt til voksne og børn fra 11 år. Indtages i forbindelse med et måltid. Dagsdosis bør ikke overskrides.

Livol MagnesiumCitrat

Livol MagnesiumCitrat er et magnesiumtilskud, hvor der også er tilsat vitamin B6. Både magnesium og B6-vitamin bidrager til at mindske træthed og udmattelse og til et normalt energistofskifte. Magnesium bidrager desuden til en normal nerve- og muskelfunktion og til at vedligeholde normale tænder og knogler.

Hvis du er småtspisende eller af anden årsag har nedsat mavesyreproduktion, er Livol MagnesiumCitrat med B6 kosttilskuddet for dig. Magnesiumcitrat er nemlig mindre afhængig af, at  der er mavesyre til stede i kroppen for at blive optaget.

Livol MagnesiumCitrat er lavet som mandelformede tabletter, hvis form gør dem lettere at sluge end almindelige runde tabletter.

MagnesiumCitrat indeholder ingen animalske råvarer og kan således indtages, hvis du lever vegansk.

Anbefalet daglig dosis: 3 tabletter dagligt til voksne og børn fra 11 år. Indtages i forbindelse med et måltid. Dagsdosis bør ikke overskrides.

Foretrækker du at drikke dig til dit daglige magnesiumtilskud?

Livol Keep Going brusetableter kosttilskuddet til dig, der ønsker at drikke dig til dit daglige tilskud. Keep going indeholder magnesium, som bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt koffein, der bidrager til at forbedre koncentrationsevnen.

Brusetabletten opløses i et stort glas vand, hvorefter du kan nyde en skøn smag af ingefær og citron. Produktet bør drikkes umiddelbart efter opløsning, da der kan opstå bundfald.

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost, og bør altid opbevares uden for små børns rækkevidde.