220722_UY_Web_BillederUY_1920x1080_Brusetabletter

Ultimate You er udviklet til dig!

Livol Ultimate You er en serie af kosttilskud, der er skabt særligt til dig, der går op i at få det bedste ud af livet. Tilskuddene kommer som delikate stjerneformede gummies og brusetabletter, der er lige til at spise eller drikke.

De mange lækre smagsvarianter er lige til at blive glad af.

Ultimate You er udviklet til dig!

Vitaminer når det passer dig

Med Ultimate You by Livol kan du tage dine vitamintilskud akkurat, når det passer dig. Bøtterne ser godt ud på køkkenbordet, så der er ingen grund til at gemme dem væk i skabe, hvor du glemmer dem. Tag dem med dig på farten, hvis du er typen, der har travlt om morgenen. Gør det til en rutine at tage dine vingummi vitaminer, i toget på vej til studiet eller opløs de forfriskende brusetabletter i et glas vand til frokosten med dine kollegaer. Uanset, hvornår på dagen du tager dem, får du en god grund til at indtage lækre, stjerneformede vingummi vitaminer og brusetabletter med Ultimate You by Livol.

Lev det søde liv – du har fortjent det

Dit daglige indtag af vitaminer og mineraler smager godt, når du vælger Livol Ultimate You. Det er ren win-win. 

Find de varianter, der passer dig

Der er noget til enhver i serien, der indeholder både vitamin gummies og brusetabletter, så du kan vælge mellem flere kosttilskud alt efter dit behov. Er du i tvivl om du kan kombinere Livol Ultimate You produkter, er du meget velkommen til at ringe til Jette, som vil guide dig. Se mere HER

Din krop får ekstra vitaminer + du får mere lækkerhed i dit liv = win-win

Velsmagende gummies

Når du indtager dine daglige vitaminer og mineraler i form af velsmagende og praktiske vitamin gummies som i daglig tale kaldes vingummi vitaminer, får du både masser af lækker smag, der gør dig glad, og samtidig er det lettere at huske dit daglige kosttilskud, når du glæder dig til vitaminpille-tid. Gummies er samtidig et praktisk kosttilskud til dig, der ofte er på farten eller som bare foretrækker at kunne tage dine vitaminer med eller uden et måltid, som det nu passer dig.

Forfriskende brusetabletter

Brusetabletter er ideelle til dig, der gerne vil have kosttilskud med masser af god smag og samtidig øge dit væskeindtag. De forfriskende Livol brusetabletter giver dig et tilskud af vitaminer og mineraler,  og ovenikøbet får du en vidunderligt perlende og læskende oplevelse, der gør dig glad.