livol, flere produkter

Med tanke på miljøet

Med tanke på miljøet har Livol skiftet glassene ud.

Dette giver en gennemsnitlig CO2-reduktion på 35 % på emballageproduktionen.

Livol kosttilskud kommer i bøtter af 100 % genbrugsplast

I mere end seks årtier har du kunnet finde alle dine daglige favoritter af vitamin- og mineraltilskud hos danske Livol. Og dét er der (heldigvis) ikke ændret noget som helst ved. Til gengæld har Livol opdateret emballagen, som dine favoritkosttilskud kommer i.

Lige siden 1959 har Livol arbejdet for at levere kosttilskud i mange varianter, så du altid kan finde produkter, der dækker hele din families behov – fra den sidst tilkomne guldklump til bedstemor med slag i.

I 2021 relancerede Livol sortimentet til nye bøtter fremstillet af 100 % genbrugsplast.

Ny emballage – samme gode indhold, som du kender det

Godt nok har Livol ændret emballagen til genanvendt plast, men indholdet og antallet af tabletter, som du kender det fra dine foretrukne Livol-produkter, er der ikke ændret det mindste på.

Alle børnevitaminer og tyggetabletter kommer derfor også stadig med et børnesikret låg, som du kender det.

Nye bøtter af 100% genbrugsplast

Med tanke på miljøet skifter Livol glassene ud. Dette giver en gennemsnitlig CO2-reduktion på 35 % på emballageproduktionen. Langt størstedelen af produkterne i Livol-sortimentet kommer nu i en emballage, hvor bøtterne er fremstillet af 100 % genanvendt plast, og hvor etiketterne er fremstillet af plast fra fornybare ressourcer, hvilket i dette tilfælde er restprodukter fra husholdning og industri.

Lågene er på nuværende tidspunkt i konventionel plastik men vi arbejder på også at udskifte disse.

At bøtterne er lavet af genbrugsplast betyder, at i stedet for at bruge nyt plastik, er de er lavet af genanvendt plastik.

Materialet er desuden genanvendeligt! Derfor kan emballagen, når den sorteres korrekt, blive til nyt materiale og genbruges igen og igen.

Husk at sortere som plastaffald

Bøtterne er ikke alene lavet af genanvendt plast – materialet er også genanvendeligt! Det betyder, at emballagen kan genbruges og opstå som nyt materiale, hvis blot den sorteres korrekt. Når du har tømt dit Livol-produkt er det derfor vigtigt, at du husker at smide bøtten i containeren til plastaffald.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores produktspecialist

Få svar på dine spørgsmål om Livols emballage, der er mere miljøvenlig end tidligere og se, hvordan man åbner/lukker bøtterne her.

Se vores produkter