ultimate you

Livol Ultimate You

Vind et års forbrug af Livol Ultimate You sticks-produkter til en værdi á 4.079 kroner. Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen. Konkurrenceperioden er fra uge 1-15. Der trækkes en vinder om ugen. Du kan maksimum deltage i konkurrencen én gang om ugen. Der trækkes lod blandt alle tilmeldte. Alle vindere får direkte besked via den e-mail, som er oplyst.

Deltag hér

Generelt om personoplysninger 

Som led i nærværende konkurrence vil der blive foretaget behandling af dine personoplysninger (navn og telefonnummer). Vi behandler persondata efter gældende regler og har opstillet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til dette. Vi er derudover forpligtede til at oplyse dig om følgende:

Orkla Care A/S (Industrigrenen 10, 2635 Ishøj) og dennes underleverandør Lahme Aps er ansvarlig for brugen af personoplysninger. dine personoplysninger gemmes i programmet Enalyzer.

Maja Larsen er GDPR-koordinator hos Orkla Care A/S, og er den dataansvarlige for denne specifikke konkurrence.

Udfyld dette skema, hvis du ønsker adgang til at få udleveret, rettet eller slettet de personoplysninger, vi har gemt om dig. Du kan også til enhver tid gøre indsigelse, kræve begrænsninger eller trække dit tilsagn tilbage. Til orientering kan du også sende en klage til Datatilsynet, hvis du ikke er tilfreds med behandlingen af dine personoplysninger.

Formålet med behandlingen er deltagelse i konkurrencen om Livol Ultimate You sticks-produkter.

Grundlaget for behandling er legitim interesse for virksomheden til at kunne administrere deltagerne og udvælge og kontakte en vinder.

Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, bedes du sende en e-mail til privacy@orkla.com.

Efter konkurrencen destrueres alle svar med dertilhørende personoplysninger.