livol, lykkeliga

Livol støtter Lykkeliga – Danmarks lykkeligste landshold!

Livol er vitaminpillen til hele familien – også til Danmarks Lykkeligste Landshold.

Livol støtter nemlig Lykkeliga, der etablerer håndboldhold for udviklingshandicappede børn i alderen 6-15 år.

Hos Livol har vi fokus på fællesskab og nærvær, værdier som vi deler med Lykkeliga.

Dette er en gammel artikel. Vores samarbejde med Lykkeliga ophører ved udgangen af 2022. Vi hepper på Lykkeliga fra sidelinjen og ønsker dem alt det bedste i fremtiden.

En vitaminpille for humøret

Det er vigtigt, at vi sørger for at få dækket vores behov for vitaminer og mineraler. Men socialt samvær og fysisk aktivitet er også vigtige elementer i en sund livsstil. Og ofte hænger det sammen. Hvis vi sørger for en nærende og varieret kost, og er opmærksom på at få dækket vores vitaminbehov, er det et godt fundament for fysisk aktivitet – og allerhelst i fællesskab. Et grin sammen med andre er en sand vitaminpille for humøret, det gælder for alle aldre og uanset om man har et handicap eller ej.

Lykkeliga – et helt unikt fællesskab

Lykkeliga bruger håndbold til at skabe positive fællesskaber for og omkring udviklingshandicappede børn. Det er noget vi hos Livol hellere end gerne vil støtte op om. I LykkeLiga er der ikke noget der hedder diagnoser og begrænsninger, her gælder det om at give highfives og sprede lykke og oplevelser for børnene og deres familier gennem sport og fællesskab.

I dag rummer LykkeLiga over 1000 børn fordelt i Danmark, Grønland og Færørene. Det skaber et helt unikt fællesskab for familierne, der har mulighed for erfaringsudveksling og samvær på tværs af handicaps.

Vitaminer til store og små

Det kræver overskud at skabe nærvær. Når vi sørger for at holde kroppen i balance gennem en sund livsstil, skaber vi de bedst mulige vilkår for vi kan være nærværende for dem, der har brug for os. Livol producerer kosttilskud i mange varianter, så der er produkter til hele familien, uanset hvilke præferencer medlemmerne af din familie har.

Det er vigtigt, at vi spiser sundt og varieret hele livet igennem. På den måde sikrer vi, at kroppen får de bedste betingelser for at holde sig sund og fyldt med energi. Men alle os, der har børn, uanset om de har et udviklingshandicap eller ej, ved, at hverdagen sommetider ser anderledes ud.

Er dit barn fx kræsen eller spiser meget ensidigt, kan det være en god idé med et dagligt tilskud i form af en multitablet, der er specielt udviklet til børn. Det samme gør sig gældende i vinterperioden, hvor det kan være vanskeligt at opnå tilstrækkeligt D-vitamin.

En del mennesker, herunder børn, har problemer med at synke tabletter og derfor kan vitamintilskud i form af tyggetabletter være et godt alternativ. Når det kombineres med en smag, der er gjort lidt ekstra for, så er der vitaminer til alle, for både dig selv og dine familiemedlemmer:

”Hos Lykkeliga er vi så glade for at følges med Livol og vi ved at det bliver et samarbejde sprængfyldt med energi og nærvær” siger Rikke Nielsen grundlægger af Lykkeliga!

Se de gummies, som børnene vælter ned, her!