/ Familie 6 – Andrea & Rex

 store-Mono-Staerk-C-100-stk

Andrea og Rex har 3 børn, William på 6 år, og de to tvillinger Felix og Filippa på 1 år. Andrea er laborant og Rex er Key Account Manager. For dem betyder familien alt, og børnene giver glæde og bekræfter livet. De vil gerne vise, at det ikke er så slemt at have tvillinger, og at det kan betale sig at kæmpe for en hverdag, hvor alle er glade.

Vores styrke er, at vi har hinanden og at vores børn vil have hinanden. Tvillinger har et bånd, som er helt specielt, og de vil altid have en storebror at se op til og spørge om hjælp resten af deres liv.

For os er familie et godt ord for sammenhold, hygge og venskab. Det er kærlighed og fællesskab, kombineret med planlægning. Vores store styrke er vores sammenhold, og det at vi kan planlægge sammen.

Det vi sætter pris på, er at kunne gøre ting sammen, at hjælpe hinanden. Det er sådan, vi opbygger et sammenhold og venskab, som vi kan se udvikler sig med de ting, vi laver.
Det betyder rigtigt meget, at vi kan lave mange forskellige ting sammen som familie, og at vi lærer hinanden at kende derigennem.

For os er det vigtigt at lære vores børn, at det her sammenhold, og det sociale aspekt ved en familie, er vigtigt – at de får stærke sociale kompetencer, og samtidig kan se tingene fra en humoristisk vinkel, så man møder verden med overskud og energi til at gøre noget.

Som familie stiller vi os selv nogle udfordringer, og det er at kunne planlægge og koordinere en masse ting sammen. Der kan være store udfordringer i vores arbejde – særligt med syge børn og mindre nattesøvn - men når vi så til gengæld hygger os sammen, og mærker familien helt tæt, giver det os alle sammen styrke.

Vores familie er for øvrigt "født" ind i en sundhedsverden, hvor det at spise vitaminer hver morgen var en selvfølge og stadig er det. Det skal være sjovt at spise vitaminer, også for børn.

Familiens yndlingsvitaminpille er: C-vitamin for at forebygge forkølelse.